Hos Ögonexperterna får du snabbt hjälp av erfaren ögonläkare. Vi är lika noga med undersökning som med bra patientinformation. Hos oss blir du klarsynt!

Tfn-svarare 031-160705 

Källö-Knippla bokning 

031-96 33 70

Hönö bokning (Tims Optik)

031-96 97 10

 

Synfelskirurgi

Har du tröttnat på glasögon och kontaktlinser ? Då kan du tryggt vända dig till Bo Andersén hos Ögonexperterna. Bo var tillsammans med Medoculars grundare doc. Rudolph Hahnenberger den som introducerade synfelskirurgin i Göteborg 1994. Och samarbetet med Capio-Medocular består.

 

Synfelskirurgi är en samlande beteckning för kirurgisk korrigering av närsynthet (myopi), långsynthet/översynthet (hyperopi), brytningsfel (astigmatism) och ålderssynthet (presbyopi)                             

Vi behärskar alla idag etablerade metoder för kirurgisk korrigering av synfel. Utöver laserbehandlingar utförs även operationer med ICL (Intra Ocular Contactlens) och för ålderssynthet  RLE/CLE  (Refractive Lens Exchange/Clear lens extraction) med  monofokala och multifokala linser, där även brytningsfel (astigmatism) korrigeras.

Läs mer på www.capiomedocular.se 

För företag som önskar mer klarsynta medarbetare finns möjlighet att teckna avtal direkt med Ögonexperterna för prioriterad hjälp. Med s.k. bruttolöneavdrag kostar det inget extra för företaget men kostnaden för den anställde eller företagaren minskar med 30-50%!