Hos Ögonexperterna får du snabbt hjälp av erfaren ögonläkare. Vi är lika noga med undersökning som med bra patientinformation. Hos oss blir du klarsynt!

Tack för visat förtroende 2019. 

Mottagningar fulltecknade,

bokningar kan åter göras efter 7/1. 

God Jul och Gott Nytt År!

 

Ögonmottagningen i Göteborg

Ögonexperterna finns sedan hösten 2010 i nyrenoverade lokaler i en  pampig fastighet byggd 1898. Ljust, fräscht och fyra meter i  takhöjd En vacker miljö ska skänka ro åt läkarbesöket och göra den korta stunden i väntrummet till en behaglig snarare än en stressfylld upplevelse.

I dessa anrika lokaler, för länge sedan en stor privatvåning, huserade under många år den omtalade Göteborgs-gynekologen dr Otto Galambos. Han efterträddes av ögonläkaren dr Gunnar Andersch, med vilken Ögonexperterna gjorde ett byte när vi flyttade hit 2010 från vår mindre lokal vid Götaplatsen. Under åren har lokalunderhållet eftersatts, och en omfattande renovering krävdes för att i någon mån återställa våningens ursprungliga charm. Sänkta innertak och lysrör har fått ge vika för högt i tak, stuckaturer och kristallkronor. Egendomliga golvlaminat har delvis (mer kommer...) ersatts av riktig ekparkett, som sig bör. Höga fönster med djupa fönsternischer ger mäktigt ljusinsläpp från Heden. Helt nybyggda hygienutrymmen har ersatt den gamla patienttoaletten. Det ska kännas trevligt och tryggt att gå till sin ögonläkare. Och vår ambition är, att vara lika noggranna med undersökningen som med förklaringar av ögonens tillstånd. Så att du möjligen kan känna dig både mer klarsynt och upplyst efter besöket. Välkommen till den nya ögonvården!